Izdavanje e-propusnica

Kako prenosi BaranjaMedija, od danas, 6. IV. 2020. godine izdaju se isključivo e-propusnice. Slobodna Dalmacija također prenosi da sve propusnice koje su do sada izdane za napuštanje mjesta prebivališta ili stalnog boravka od danas više ne vrijede te su na snazi isključivo e-propusnice.

Stožer civilne zaštite Općine Kneževi Vinogradi obavještava svoje mještane da se propusnice mogu izdati samo i isključivo zbog bitnih razloga kao što je pružanje skrbi djeci ili starijim osobama, kupovina hrane i drugih osnovnih potrepština koje se ne mogu kupiti u mjestu prebivališta.

Propusnice se izdaju putem sustava e-Građanin na web-adresi: https://epropusnice.gov.hr/. Osobe koje nemaju pristup tom sustavu, zahtjev za izdavanje propusnice mogu poslati na sljedeći e-mail: opcina@knezevi-vinogradi.hr. Osobe koje nemaju pristup internetu zahtjev mogu predati osobno u Domu kulture u Kneževim Vinogradima (Glavna 82) utorkom i četvrtkom od 8 do 10 sati.

Zahtjev podnesen e-mailom mora biti poslan najmanje dva dana prije napuštanja mjesta prebivališta, a zahtjev podnesen osobno u Domu kulture treba biti podnesen najmanje tri dana prije napuštanja mjesta prebivališta.

Općinski civilni stožer propusnice izdaje isključivo radnim danom od 7 do 15 sati.

Kontakti za dodatne informacije: Zdenko Čarapar (načelnik Stožera civilne zaštite Općine Kneževi Vinogradi) na mobitel 091-613-14-33 te Čila Todorović na mobitel 098-457-378.