U Suljoš na bazene čak i iz Županje

Nije nepoznata činjenica da na “Suljoške bazene” dolaze i neBaranjci. Dapače, to je vrlo poznata činjenica. Općepoznata je činjenica da su Osječani, recimo, godinama redovni gosti, ali nađe se tu redovnih gostiju i iz drugih, malo udaljenih, dijelova Slavonije.

Putem Facebook-stranice SRC Kneževi Vinogradi saznali smo tako da “Suljoške bazene” redovno posjećuju i gosti iz malo udaljenije Županje. Kad kažemo redovno, mislimo na 16 godina redovnog dolaženja, a to nije malo godina. Nije malo ni kilometara za “potegnuti” iz Županje u Kneževe Vinograde – “samo” stotinjak.

Viktorija Primorac redovna je gošća “Suljoških bazena” od 2004. godine. Kaže da je njena pokojna majka Anica, koja je bila prosvjetna radnica, čula za bazene u Kneževim Vinogradima te su tako oni počeli dolaziti. Sada Viktorija dolazi sa svojom ocem Viktorom, a ponekad im se pridruže i prijatelji i rodbina iz Osijeka. Od simpatične Viktorije saznajemo da je njen otac Viktor u stvari Osječanin koji se prije 55 godina odselio u Županju, a i Viktorija je povezana s Osijekom budući da je tamo studirala.

Viktorija i Viktor na “Suljoške bazene” dolaze barem dva-tri puta mjesečno. Viktorija kaže da bi dolazili i češće, ali ih u tome sprječavaju poslovne obaveze. Vole dolaziti baš na “Suljoške bazene” zato što je, kako kaže Viktorija, predivno i “sve naj naj”. Uživaju u prirodi, hvale čistoću i urednost te iznimno ljubazno osoblje. Iz Viktorijinih slika vidimo da osim u kupanju i sunčanju, uživaju i u kavi i dobroj hrani koju nudi Restoran Panon.

Da budemo iskreni, povremeno nas zagolica znatiželja te tada kratko prošetamo po parkingu SRC-a Kneževi Vinogradi i “bacimo pogled” na tablice parkiranih automobila gostiju. Čisto da dobijemo sliku od kuda sve ljudi dolaze. A Viktorija i Viktor Primorac jedni su od onih koji dokazuju da se dobar glas daleko čuje.

Viktorija je pristala da njeno ime i prezime javno objavimo te nam je poslala i nekoliko svojih osobnih fotografija i dozvolila nam njihovo korištenje. Neke od fotografija stavili smo u ovaj članak.