Sportsko-rekreacijske aktivnosti na SRC-u Kneževi Vinogradi

Sportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi najpoznatiji je po svojim bazenima, ali to nije jedino što nudi. Kupališna sezona je iza nas, ali su zato tu druge sportsko-rekreacijske aktivnosti.

Nedavno smo pisali o novini na SRC-u Kneževi Vinogradi, a to je trampolin. Trampolin je postavljen odmah uz Restoran Panon (kod sjenice) i njega gosti besplatno mogu koristiti.

Uz samo kupalište nalazi se ribnjak. Oko ribnjaka može se prošetati, trčati, rolati, voziti bicikl, ali i odmoriti u nekoliko postavljenih sjenica i u njima, recimo, pojesti nešto iz Restorana Panon. Uz Ribnjak postavljene su i sprave za vježbanje tako da se može rekreirati i na taj način. Dozvoljeno je i rekreativno pecanje što znači da se prva ulovljena riba može ponijeti kući bez ikakve naknade. Na ribnjaku se još može voziti i kanuom.

Odmah uz ribnjak nalazi se multifunkcionalno igralište na kojem se može trčati, igrati mali nogomet, rukomet, košarka ili tenis. Korištenje igrališta je besplatno.

U Restoranu Panon mogu se iznajmiti bicikli kojima se možete provozati oko ribnjaka, ali i po samim Kneževim Vinogradima i okolici. Također, mogu se iznajmiti i kanui za vožnju po ribnjaku i teniski reketi za igranje tenisa na multifunkcionalnom igralištu.

Cjenik najma bicikala, kanua i reketa je sljedeći:

Najam bicikla Cijena (kn)
Najam bicikla do 4 sata 30,00
Najam bicikla do 8 sati 50,00
Najam bicikla do 12 sati 80,00
Najam kanua (do 3 osobe) Cijena (kn)
Najam kanua – 1 sat/1 osoba 10,00
Najam kanua – 1 sat/2 osobe 15,00
Najam kanua – 1 sat/3 osobe 20,00
Najam kanua – svaki sljedeći sat 5,00 kuna/1 osoba
Najam teniskih reketa Cijena (kn)
Najam jednog dječjeg teniskog reketa, 90 minuta 15,00
Najam jednog teniskog reketa, 90 minuta 20,00