Odvoz glomaznog otpada u ožujku

Novina od ove godine je da Baranjska čistoća dva puta godišnje (do sada je bilo jednom) organizira besplatan odvoz glomaznog otpada. To je onaj otpad kojeg je zbog volumena i/ili mase neprikladno prikupljati u sklopu usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada.

Prvi ovogodišnji odvoz glomaznog otpada bit će u ožujku te je za odvoz istoga potrebno popuniti Zahtjev za odvoz glomaznog otpada. Popunjeni zahtjev može se dostaviti pismenim putem na adresu Baranjska čistoća d.o.o., Ulica Republike 11, 31300 Beli Manastir; elektroničkom poštom na sasa@baranjskacistoca.hr ili osobno u reciklažno dvorište u Kneževim Vinogradima na adresi 1. maja 22 c. Zahtjevi se zaprimaju do 28.2.2021. godine.

Nakon isteka roka za zaprimanje Zahtjeva, korisnici će biti pravovremeno obaviješteni putem radija, web-stranice www.baranjskacistoca.hr i Facebook-stranice Baranjske čistoće kada će glomazni otpad biti odvezen s njihove adrese, tj. kojeg datuma isti treba biti pripremljen i postavljen na javnu površinu zbog preuzimanja.

Za više informacija dostupni su sljedeći brojevi telefona: 031/700-822 i 091/622-28-95.