Članici DVD-a Kneževi Vinogradi “Priznanje za volonterski angažman”

Renata Čete, koja živi u Zmajevcu, dobitnica je “Priznanja za volonterski angažman” u 2021. godini na području Baranje.

Priznanje je dobila u srijedu, 8.12.2021. godine, u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru, a uručio ga joj je “Oazin” volonterski centar, koji je natječaj i raspisao, o čemu smo pisali ovdje.

Renatu Čete, kao nesebičnu i samoprijegornu osobu, nominirala je Vatrogasna zajednica Baranje, a ona dolazi iz redova našeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kneževi Vinogradi. Za Renatu kažu da je pravi timski igrač s ogromnim iskustvom, koje seže čak do 1984. godine kad je postala članom DVD-a Batina. Sa svojim nebrojenim volonterskim satima na raznim domaćim i inozemnim vatrogasnim akcijama i manifestacijama, te s iskustvom koje nesebično prenosi mlađim generacijama, pravi je primjer volonterke, koja s lakoćom i voljom obavlja svakodnevne zadatke. Posebno se iskazala kao odlična organizatorica skupljanja pomoći za naše, ali i inozemne stradalnike u prirodnim katastrofama poput potresa, poplava i požara.

Drago nam je da je Renatin volonterski angažman prepoznat i nagrađen. Čestitamo joj i želimo joj da samo tako i nastavi!

Drugo “Priznanje za volonterski angažman” dobila je Daniela Taslidžić Herman, dok je “Nagradu volonterka godine” dobila Marija Šimunek.

(Izvor teksta: oaza-bm.hr; izvor fotografije: OAZA Beli Manastir)