Edukativna radionica za pružatelje usluga seoskog turizma

LAG Baranja, u suradnji s Udrugom ruralnog turizma Hrvatske i Turističkom zajednicom Općine Bilje, organizira Edukativnu radionicu Digitalnog kataloga seoskog turizma koja će se održati u ponedjeljak, 21.2.2022. godine, u 18 sati, u Domu kulture u Bilju na adresi Ulica kralja Zvonimira 2.

Ova radionica namijenjena je svim poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga (vinarije, kušaonice, izletišta, ruralni objekti za smještaj, farme i sl.).

Cilj radionice je predstaviti ulogu i važnost seoskog turizma i njegove promocije te predstaviti aplikaciju moj-seoski.hr koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma RH.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je predočenje COVID-potvrde ili negativnog COVID-testa. Tijekom održavanja radionice obavezno je nošenje zaštitne maske.

Prijaviti se za sudjelovanje na radionici potrebno je do petka, 18.2.2022. godine, do 12 sati putem e-maila lag.baranja@gmail.com ili telefonskim pozivom na broj 031/559-597.

(Izvor i detaljnije: lag-baranja.hr)