O “all you can eat-u” Restorana Panon

Kao i što smo najavili, zadnji “all you can eat” Restorana Panon održao se u nedjelju, 2.10.2022. godine. Povodom toga, na Facebook-stranici SRC Kneževi Vinogradi organizirano je darivanje.

Upravo taj nedjeljni “all you can eat”-ručak za dvoje, u darivanju, dobila je Marina Horvat. Marinu smo zamolili da nam napiše kako im je bilo te njene riječi u cijelosti donosimo u nastavku:

“Poštovano osoblje Restorana Panon,

ne možemo se osloboditi dojma jučerašnjeg nagradnog ručka. Izuzetno nam je drago da smo izvučeni kao dobitnici vaše kreativne nagradne igre u akciji “jedi koliko možeš” u kojoj smo otkrili hedonistički raj u Baranji.

Dolaskom na lokaciju SRC-a Knezovi Vinogradi zatekli smo se u prekrasnom ambijentu velike Sale Restorana Panon u kojem su nas dočekali nasmijani i uvijek pristupačni konobari spremni ispuniti svaku našu želju.

Predivno postavljeni kružni stolovi spremni za prihvat gostiju, ambijentalno svjetlo i blistavi čisti pod. Veliki i raznovrstan izbor hrane u vidu švedskog stola, kreativno i lijepo postavljen ispod prozora, zamamno je blistao i dozivao gladne oči da se zasite.

Zaista velik izbor mesa sa prilozima i raznovrsnim salatama nikoga nije ostavio ravnodušnim. Svi smo pronašli nešto po svom ukusu i guštali do prezasitosti.

Pozdravljamo Vašu akciju i zahvaljujemo na ovom predivnom iskustvu u vašem prekrasnom ambijentu. Samo tako i dalje.

Lijepi pozdrav od obitelji Horvat.”

Mi ćemo samo dodati da imamo “insajdersku” informaciju kako će Restoran Panon vrlo brzo organizirati još jedan “all you can eat”. Detalje donosimo uskoro.