Nova ulaganja u SRC Kneževi Vinogradi

Da bi naš Sportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi danas izgledao ovako kako izgleda, u proteklih šest-sedam godina, uloženo je puno.

A s investicijama se nastavlja i dalje.

U svibnju će započeti radovi na izgradnji modernog teniskog centra koji će se nalaziti neposredno uz kompleks nogometnih terena Nogometnog kluba Borac. Sastojat će se od dva zemljana teniska terena i bit će osvjetljen najmodernijom LED rasvjetom te će imati automatski sustav navodnjavanja.

Postojeće halogene rasvjete reflektora na glavnom nogometnom terenu NK Borac zamijenit će se novom LED rasvjetom. Također, na pomoćnim nogometnim terenima postavit će se kompletna rasvjeta.

Na postojećem multifunkcionalnom igralištu postavit će se teren za tzv. cageball, odnosno “nogomet u kavezu” koji će biti namijenjen našim najmlađim mještanima. Uz njega će se postaviti stolovi za stolni tenis.

Vjerujemo kako će sve ove investicije dovesti do toga da naš SRC Kneževi Vinogradi postane jedan od najljepših i nekvalitetnih sportsko-rekreacijskih centara u Baranji, ali i u Osječko-baranjskoj županiji.

(Izvor: Vedran Kramarić)