Sportsko-rekreacijski centar i ugostiteljstvo

sportsko rekreacijski centar kneževi parkovi

Sportsko-rekreacijski centar i ugostiteljstvo

Sportsko-rekreacijski centar u Kneževim Vinogradima nadaleko je poznat prije svega po bazenu koji od svoje izgradnje pruža usluge izrazito visoke kvalitet ne samo lokalnom stanovništvu negoi brojnim posjetiteljima s područja cijele Slavonije. Bazeni u Kneževim Vinogradima uključuju olimpijski i dječji bazen s uređenim okolišem i brojnim dodatnim sadržajima. U 2018. godini izgrađen je i 50-metarski tobogan koji je namijenjen ljubiteljima adrenalina. 

Prostor kupališta okružuju i sportski tereni na kojima se posjetitelji mogu rekreirati igrajući košarku, rukomet, nogomet, vježbanjem na street workout spravama, iznamljivanje bicikala, kanua za veslanje na ribnjaku, zorbing lopte za hodanje po vodi. Od 2017. godine sastavni dio SRC je i izletište Kneževi Vinogradi s odmorištem za cikloturiste, pametnim klupama i sjenicama te asfaltnom stazom za šetnju i rekreaciju.

Ugostiteljske usluge dostupne su u Restoranu Panon i Kušaonici vina i domaćih proizvoda lokalnih proizvođača. Sastavni dio ugostiteljskog objekta je i svečana sala Iris koja je 2017. godine adaptirana i moderno uređena te raspoloživa za organizaciju obilježavanja najvažnijih obiteljskih i poslovnih okupljanja. U 2018. godini zatvorena je zimska terasa koja je tijekom cijele godine ugodno mjesto za odmor i osvježenje. Na prostoru SRC dostupno je i dječje igralište pa je cijeli prostor osobito primjeren za obitelji s djecom. Restoran Panon radi cijele godine od utorka do nedjelje, a za vrijeme kupališne sezone od ponedjeljka do nedjelje.

Usluge kupališta

Kupalište nudi uslugu dnevnog i noćnog kupanja, za pojednice i skupine, te najam ležaljki i korištenje tobogana.

Najam opreme

Osim kupanja i ugostiteljskih sadržaja bazeni nude i niz rekreacijskih mogućnosti: bicikle, rekete, zorbing, kanue…

Obiteljski paketi

Ostvarite povoljne cijene kupnjom obiteljskih paketa, ovisno o broju članova obitelji i uzrastu djece u obitelji

Akcija!

Plati jednom i kupaj se cijele sezone. Odaberite sezonske pakete ulaznica do 14. lipnja 2020. i ostvarite pravo na popuste.