Volontersko priznanje Vladimiru Škrobi

(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje-BaranjaMedija)

Povodom Međunarodnog dana volontera (5. XII.) “Oazin” volonterski centar iz Belog Manastira pod vodstvom Ane Jeličić dodijelio je volonterska priznanja volonterima s područja Grada Belog Manastira. Priznanja su im, na svečanom skupu u Maloj vijećnici, održanom 6. XII. 2019. godine, uručili zamjenik belomanastirskog gradonačelnik Predrag Stojanović, predsjednica Mirovne grupe Oaza Jasna Petrović iz Kneževih Vinograda i “Oazina” direktorica Vesna Nedić.

Ana Palagyi
Nagradu volonterka godine” za 2019. dobila je Ana Palagyi. Nju su nominirali “Matica umirovljenika Grada Beli Manastir”, gdje je dopredsjednica, i Mađarska kulturna udruga “Pélmonostor”, gdje je također aktivna članica. Kreator je, organizator i koordinator gotovo svih aktivnosti koje Matica provodi.

Gordana Jakopec
Prvo “Priznanje za volonterski angažman” u 2019. dobila je Gordana Jakopec. Nagrađena je za volonterske sate kojima aktivno i nesebično promiče ciljeve i zadatke Udruge osoba s alergijama i problemima disanja “Alerga”, u kojoj obavlja funkciju tajnice.

Nikola Arc
Drugo “Priznanje za volonterski angažman” u 2019. dobio je Nikola Arc. Njega je nominiralo Dobrovoljno vatrogasno društvo Beli Manastir. Kao desna ruka zapovjednika DVD-a, uvijek je spreman za svaku akciju i rad za dobrobit drugih, kao i za pružanje pomoći.

Vladimir Škrobo
Posebno priznanje dodijeljeno je Vladimiru ŠkrobiBaji, vlasniku karanačkog Etnorestorana “Baranjska kuća”. On je prepoznao “Oazin” socijalno-humanitarni rad na polju dostave besplatnih toplih obroka potrebitim sugrađanima pa je u više navrata iznenadio “Oazu” svojim donacijama ukusnih obroka za sve “Oazine” korisnike, kojih trenutno ima tridesetak.

Na slici: Gordana Jakopec, (Jasna Petrović), Vladimir Škrobo – Bajo, Ana Palagyi, (Predrag Stojanović), Nikola Arc, (Vesna Nedić), (Ana Jeličić)

(Opširnije: Mirovna grupa Oaza)