Otvorena internet-tržnica

Moderne tehnologije omogućile su nam da iz vlastitog doma kupujemo namjernice, odjeću, obuću, kozmetiku i druge razno-razne proizvode, da plaćemo račune, idemo u kino, a od sada možemo ići i na tržnicu.

Ministarstvo poljoprivrede, zajedno s Vladom Republike Hrvatske otvorilo je tzv. digitalnu tržnicu pod imenom Tržnica.hr koja na jednom mjestu omogućava prodaju i kupovinu domaćih proizvoda s njiva, farmi i ribarnica iz cijele Hrvatske. Na ovaj način želi se povezati tradicionalna proizvodnja i moderne tehnologije. Ovakva tržnica korisna je i proizvođačima koji imaju priliku svoje proizvode prodavati kupcima diljem Hrvatske, ali i kupcima koji dobivaju svježe, domaće i provjerene proizvode.

Na ovoj Internet-tržnici trenutno se nalazi i pet baranjskih proizvođača: jedan iz Batine, jedan iz Zlatne Grede i tri iz Bilja. Budući da ih je prije koji dan bilo samo dvoje, a sada je taj broj narastao na pet vidljivo je da i baranjski proizvođači prepoznavaju prednosti ove platforme. Pozivamo poljoprivrednike i iz naše Općine da se priključe ovoj internet-tržnici te na taj način idu u korak s vremenom i tehnologijama, a i omoguće kupcima iz cijele Hrvatske da kupuju naše domaće baranjske proizvode.

Internet-tržnica vrlo je pregledna i jednostavna za korištenje. Više detalja o proizvodima i proizvođačima te načinu i uvjetima prodaje i kupovine pogledajte na Tržnica.hr!