Sportsko-rekreacijska ponuda SRC-a Kneževi Vinogradi

Iako po tome najpoznatiji, Sportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi nije samo bazeni.

Dolaskom ljepšeg vremena, a stvarno se nadamo da je to to od snijega i zime ovog proljeća, a dok ne dođe ljeto i počne kupališna sezona, postoji niz sportsko-rekreacijskih aktivnosti koje možete raditi unutar SRC-a. Bitno je ovdje naglasiti da su te aktivnosti dostupne tijekom cijele godine.

U razgovorima s “neBaranjcima”, mada i među Baranjcima ima “neznalica” (ništa loše ne mislimo, samo nam je zgodan izraz), primijetili smo da mnogi ne znaju za suljoški ribnjak. Ribnjak se nalazi uz samo kupalište i oko njega se može šetati, trčati, rolati, voziti bicikl, ali i odmoriti ili s nekim podružiti u jednoj od nekoliko postavljenih sjenica. Uz ribnjak su postavljene i sprave za vježbanje pa je moguća rekreacija i na taj način. Dozvoljeno je i rekreativno pecanje što znači da se prva ulovljena riba može ponijeti kući bez ikakve naknade. Na ribnjaku se može i voziti kanuom.

Multifunkcionalno igralište, čije korištenje je besplatno, nalazi se odmah uz ribnjak. Na njemu se može trčati, igrati mali nogomet, rukomet, košarka ili tenis.

U Restoranu Panon, koji se također nalazi u sklopu SRC-a, mogu se iznajmiti bicikli, kanui i teniski reketi. Cjenik iznajmljivanja možete vidjeti na sljedećoj poveznici. Vrijede i dalje one cijene iz 2020., odnosno 2019. godine. Ukoliko dođe do promjene cijena, obavijestit ćemo vas o tome putem naše web-stranice.

Sigurni smo da nam je svima pomalo dosta zatvorenosti, mjera te hladnog i tmurnog vremena i da su nam potrebni boravak na suncu i svježem zraku te rekreacija u bilo kojem obliku. Sportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi nudi za svakog po nešto. A nakon rekreacije na terasu Restorana Panon na ručak ili bar na nešto slatko. Zaslužili ste.