Svečana sala Iris – sala za sve prilike

Imate li uskoro, ili ne tako uskoro, ali želite biti spremni, vjenčanje, krštenje, pričest, krizmu, rođendan ili bilo koji drugi vama bitan dan? Svečana sala Iris, koja se nalazi u mirnom, zelenom i cvjetnom okruženju Sportsko-rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi, pogodna je za različite vrste proslava, kao i za poslovne konferencije, seminare i domjenke.

Sala može primiti do 220 osoba. Osim unutrašnjeg dijela koji se po potrebi pretvara u tri sale, tu su i dvije terase te veliki parking.

Za proslave kao što su krštenja, pričesti, krizme, rođendani i slične prigode Sala je, zajedno s Restoranom Panon koji također djeluje u sklopu SRC-a Kneževi Vinogradi, pripremila svečani meni. Za izbor sa svečanog menija potrebno je da je minimalno šest osoba. Osim s ovog menija, za navedene proslave možete izabrati i neke od plata s redovnog jelovnika Restorana Panon.

Za više informacija i rezervacije kontaktirajte voditelja Sale Vanju Ćosića na broj mobitela 099/613-29-48 ili na e-mail vanja@knezevi-parkovi.hr.

Službena web-stranica Svečane sale Iris još je u izradi tako da, dok ona ne bude funkcionalna, sve aktualnosti možete i dalje pratiti na web-stranici Kneževih parkova, ali i na Facebook i Instagram-stranici Sale.

A ako ste propustili odgovor na pitanje zašto se naša Sala zove baš “Iris”, predlažemo vam da odgovor pročitate u ovom članku.