Udruga žena “Izvor” na Sajmu udruga

(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

U subotu, 26.6.2021. godine, od 10 do 13 sati, na Trgu slobode u Belom Manastiru održan je Sajam udruga Baranje 2021. Tu manifestaciju već petnaesti put organizira Mirovna grupa Oaza. Na Sajmu su sudjelovale 22 udruge sa 105 članova iz Belog Manastira, Bolmana, Darde, Kneževih Vinograda, Petlovca, Popovca i Vukovara. Među sudionicima bila je i Udruga žena “Izvor” iz Kneževih Vinograda, koja je na svom štandu prezentirala svoje kreativne aktivnosti. Na štandu “Izvora” dežurale su Ana BlaževićKristov i Đerđi Papež.

Cilj Sajma je pokazati koje sve udruge postoje u Baranji, čime se bave, koje su im aktivnosti i tko su njihovi članovi. Ove godine Sajam je organiziran uz financijsku potporu Grada Belog Manastira, Osječkobaranjske županije i Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike (program “Volontiraj i ti”).

Prisutne su bile udruge alergičara, antifašista, boćara, civilnih aktivista, Crvenog križa, čuvara tradicije, fotoamatera, lagovaca, mladih, nacionalnih manjina, prijatelja starih sportova, umirovljenika, vatrogasaca, žena… Svi sudionici Sajma nagrađeni su bijelim majicama s ispisanim imenom Sajma i logoima financijera te su počašćeni sendvičima, vodom (mineralnom i običnom) i bombonima.

(Opširnije: oaza-bm.hr)