Poziv na predstavljanje projekta “Naše domaće”

LAG-ovi s područja Osječko-baranjske županije: LAG Karašica, LAG Vuka-Dunav, LAG Strossmayer i naš LAG Baranja pozivaju sve zainteresirane na predstavljanje projekta suradnje LAG-ova “Naše domaće” koje će se održati u petak, 24.9.2021. godine, u Zmajevcu, u Mađarskoj kući na adresi Ulica maršala Tita 138, s početkom u 17 sati.

Predstavljanje ovog projekta organizira se sa svrhom upoznavanja javnosti s mogućnostima i prednostima stjecanja regionalne oznake kvalitete “Golden Panonian Quality”.

Cilj projekta je brendiranje domaćih lokalnih proizvoda s područja Osječko-baranjske županije u svrhu njihove prepoznatljivosti i prepoznavanja regije kao tradicionalno gastroturističke ponude. To je nešto u čemu se proizvođači lokalnih proizvoda s područja naše Općine i te kako mogu pronaći.

Detaljnije o projektu i ovom predstavljanju možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Mole se zainteresirani za sudjelovanje na predstavljanju da svoj dolazak potvrde telefonom u Ured LAG-a Baranja na broj 031/559-597 ili elektronskom poštom na adresu lag.baranja@gmail.com, do petka, 24.9.2021. godine, do 12 sati.

(Izvor i opširnije: lag-baranja.hr)