Poziv na predstavljanje oznake kvalitete “Golden Panonian Quality”

LAG-ovi s područja Osječko-baranjske županije, LAG Karašica, LAG Vuka-Dunav, LAG Strossmayer i naš baranjski LAG Baranja, pozivaju sve zainteresirane, da u sklopu manifestacije Vinatlon, posjete LAG-vašar koji će biti bogat ponudom autohtonih proizvoda. LAG-vašar će se, kao promotivna aktivnost projekta “Naše domaće” i regionalne oznake kvalitete “Golden Panonian Quality”, održati u subotu, 23.10.2021. godine, u trajanju od 13 do 19 sati, u Katoličkom surduku kod Katoličke crkve u Zmajevcu.

U sklopu LAG-vašara, s početkom u 11:30 sati, u Eko-turističkom centru u Zmajevcu, održat će se, osim Informativne radionice “Predstavljanje nepoljoprivrednih mjera: Mjere 6.2.1. i Mjere 6.4.1.”, i predstavljanje projekta suradnje LAG-ova “Naše domaće” i regionalne oznake kvalitete “Golden Panonian Quality”.

Predstavljanje ovog projekta organizira se sa svrhom upoznavanja javnosti s mogućnostima i prednostima stjecanja regionalne oznake kvalitete “Golden Panonian Quality”.

Cilj projekta je brendiranje domaćih lokalnih proizvoda s područja Osječko-baranjske županije u svrhu njihove prepoznatljivosti i prepoznavanja regije kao tradicionalno gastroturističke ponude. To je nešto u čemu se proizvođači lokalnih proizvoda s područja naše Općine i te kako mogu pronaći.

Detaljnije o projektu, njegovom predstavljaju te LAG-vašaru možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Mole se zainteresirani za sudjelovanje na predstavljanju da svoj dolazak potvrde telefonom u Ured LAG-a Baranja na broj 031/559-597 ili elektronskom poštom na adresu lag.baranja@gmail.com, do petka, 22.10.2021. godine, do 12 sati.

(Izvor i opširnije: lag-baranja.hr)