Fotovijest: suljoški ribnjak

Iako nas tmurnije i hladnije vrijeme, dolaskom jeseni pa onda i zime, “vuče” da ostanemo na toplom, zavučemo se pod deku i, uz neki topli napitak, čitamo knjigu ili gledamo omiljenu seriju, ne smijemo zaboraviti važnost bilo koje fizičke aktivnosti te boravka vani i po hladnijem vremenu.

Jesenske i zimske dane koji nas počaste onim zubatim suncem trebamo svakako iskoristiti za određeni boravak vani, ali i one tmurne. One kad nam je jako teško natjerati se izaći van. Jer kretanje nam je, i u jesen i zimu, svima potrebno.

Šetnica oko suljoškog ribnjaka, koji se nalazi na Sportsko-rekreacijskom centru Kneževi Vinogradi, idealna je za šetnje, ali i trčanje, vožnju bicikla ili rolanje. Uz ribnjak nalaze se i sprave za vježbanje tako da je, onima koji to vole, dostupna i opcija vježbanja na svježem zraku. Ljubitelji pecanja u ribnjaku mogu rekreativno pecati i prvu ulovljenu ribu besplatno ponijeti kući.

Obucite se sukladno vremenu vani i izađite malo van na neki oblik rekreacije. Tijelo će vam biti zahvalno. A i mozak isto.