Zajednički projekt Općina Kneževi Vinogradi i Kupres

Načelnici Općina Kneževi Vinogradi i Kupres, Vedran Kramarić i Zdravko Mioč, u utorak, 23.11.2021. godine, na Sportsko-rekreacijskom centru Kneževi Vinogradi, potpisali su s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije zajednički Ugovor o financiranju projekta “Informatizacija i opremanje upravne zgrade Općine”.

Projekt je odobren u sklopu Javnog poziva Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije za dostavu projektnih prijedloga za Program poticanja prekogranične suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine u svrhu razvoja lokalne zajednice u 2021. godini.

Ukupna planirana vrijednost dijela Projekta koji se odnosi na Općinu Kneževi Vinogradi iznosi 181.175,00 kuna, a od toga Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije financira 130.500,00 kuna.

Kroz ovaj projekt Općina Kneževi Vinogradi kupit će nova računala za rad Općinske uprave te na taj način potpuno informatizirati rad Općinskog vijeća što će dovesti do efikasnosti, ali i smanjenja troškova rada Općinske uprave i vijeća. Općina Kupres napravit će isto.

(Izvor teksta i slike: knezevi-vinogradi.hr)