“All you can eat”-roštiljada

U nedjelju, 13.3.2022. godine, po prvi puta u ovoj godini, Restoran Panon u funkciju stavlja svoj vanjski roštilj. Roštiljat će se tu rebarca, pileće rolice, šiš-ćevapi, smuđ i još ponešto, a vi ćete jesti koliko god možete budući da će to biti “all you can eat” (“sve što možeš pojesti”)-roštiljada. Osim mesa, bit će tu, naravno, i juha, prilozi, umaci, bogati izbor salata, kao i slatki stol.

Cijena “all you can eat” roštiljske ponude za odrasle je 80 kuna po osobi, za djecu od 8 do 12 godina je duplo manje, 40 kuna, a za djecu do 7 godina je besplatno.

Svoj stol rezervirati možete na fiksni telefon 031/730-999 ili putem Messengera Facebook-stranica Restorana PanonSvečane sale IrisSRC-a Kneževi Vinogradi te Instagram-profila Svečane sale Iris.

Ukoliko želite okušati svoju sreću, Svečana sala Iris na svojoj Facebook-stranici osmislila je nagradu igru u kojoj nagrađuje jednu osobu s dva “all you can eat” roštiljska ručka. Kako možete sudjelovati u nagradnoj igri pogledajte ovdje. Nagradna igra završava u petak, 11.3.2022. godine u 20 sati kada će, slučajnim odabirom, biti izabran pobjednik i objavljen na Facebook-stranici Svečane sale.