Suljoška pizzerija Papica dobila preporuku Dragana Maloševca

Ne. Dragan Maloševac nije poznati chef. Niti kuhar. Nije ni food blogger. A ni gastronomski kritičar. Dragan Maloševac je specijalist hitne medicine. Zašto onda uopće pišemo o njegovoj preporuci?! Zašto ono što on preporuči, što bi se reklo, drži vodu?

Zašto što Dragan Maloševac, između trčanja, skupljanja autića te svega drugoga zanimljivoga čime se bavi i što ga zanima, putuje svijetom… I isprobava pizze. Čovjek je to jako zainteresiran za tajne zanata pripreme dobre pizze. I kušanja iste. Zbog toga, a i zbog toga što je posjetio 200-ak pizzerija u regiji i isprobao raznorazne pizze, njegova preporuka nešto znači.

Dragan je sastavio preporuku 20 pizzerija u regiji (bez napoletane). On naglašava da se radi o preporukama, a ne zacementiranoj listi jer ipak svako od nas neku pizzu preferira više od druge.

Na skroz nelošem 20. mjestu, jer pričamo o cijelog regiji, s ocjenom 8.3, nalazi se naša suljoška pizzerija Papica. Što mu se (jako) svidjelo, a koji mu je mali nedostatak (koji nema veze sa samom pizzom) te u kojem kontekstu je spomenuo naše bazene pročitajte u indexovom članku “Lovac na pizze sastavio je listu top 20 pizzerija u regiji – bez napoletane“.