SRC Kneževi Vinogradi iz fotoaparata BaranjaMedije

Domaći Facebook-portal o Baranji i Baranjcima BaranjaMedija uhvatio je svojim fotografskim aparatom nekoliko kadrova s našeg Sportsko-rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi.

Ima tu malo ribnjaka i onoga što ga okružuje, bazena i bazenskog okruženja, parkirališta, Restorana Panon.

Fotografije su uhvaćene u subotu, 1.4.2023. godine. Na poprilično tmuran i kišovit dan pa su i one takve.

Primijetili smo da tu i tamo fotografije naših bazena izvan sezone znaju privući komentare “kakva je to zelena voda”, “na šta to voda liči” i ostale komentare slične prirode.

Ako nikad niste vidjeti kako bazenski kompleks izgleda izvan sezone, jasno nam je da vam je šok. Zato vam želimo naglasiti da se bazeni prije početka sezone temeljito pripremaju za nju. To podrazumijeva i čišćenje, i popravke ukoliko su potrebni, i ispuštanje stare i nakupljene vode, i punjenje bazena novom vodom. I još poneke metode stručne terminologije. Poanta je da sezona počne nakon što što su bazeni napunjeni onom lijepom, čistom plavom vodom.

Izvan sezone niti je moguće niti je isplativo održavati bazensku vodu na razini kao kad je sezona. Zato izgleda eto tako možda malo manje privlačno.

Ali ako ste ikad bili na našim bazenima, znate koliko pažnje, u sezoni, pridajemo čistoći. I bazenske vode. I bazenskog okruženja.

(Izvor fotografije: BaranjaMedija.hr)