Posjet SRC-u kao dio proslave 50-ogodišnjice mature

U subotu, 27.5.2023. godine, nakon okupljanja u školi, a prije večere, učenici nekadašnjeg IV-B razreda (1969.-1973.) Gimnazije Beli Manastir posjetili su i naš Sportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi.

U ugodnom okruženju i ambijentu terase našeg Restorana Panon, u prijateljskoj i ugodnoj atmosferi, prisjetili su se svojih školskih dana koji su završili prije čak 50 godina.

Zanimljivo je spomenuti kako je od nekadašnjih 33-oje učenika ovog razreda, osmero bilo s područja Općine Kneževi Vinogradi. Spasa Mečanin, Vojin Radanović, Julijana Usodi i Marija Vugrinec iz Kneževih Vinograda; Nada Resanović i Margita Sauter iz Karanca;  Ljiljana Dvornić iz Mirkovca i Milan Miljatović iz Sokolovca.

Ovaj posjet bio je dio programa proslave 50-ogodišnjice mature. U prostorijama naše Svečane sale održavamo i same proslave. Bilo koja brojka da je u pitanju. Za njih izabrati možete nešto iz Svečanog menija ili s redovnog jelovnika Restorana Panon. Raznorazne plate bile bi, recimo, dobar izbor.

Za više informacija tu je voditelj Restorana Panon Vanja Ćosić na broj mobitela: 099/613-29-48 ili na e-mail: vanja@knezevi-parkovi.hr.