Radionica o brendiranju lokalnih proizvoda

U ponedjeljak, 26.2.2024. godine, LAG Baranja organizira radionicu na temu “Značaj brendiranja lokalnih proizvoda za strateški razvoj područja”.

Radionica će se održati u Kući baranjskog kulena (Ulica Svetog Križa 61, Branjin Vrh) s početkom u 17 sati.

Održat će se u suorganizaciji s Udrugom proizvođača kulena “Baranjski kulen” i glavnim organizatorom manifestacije “S klobasicom u Europu” dr. sc. Mariom Bratulićem, koji će ovom prilikom predstaviti primjer dobre prakse brendiranja područja “Sveti Petar u Šumi”.

Ukoliko želite sudjelovati na ovoj radionici, svoj dolazak trebate najaviti telefonom u Ured LAG-a na broj 031/559-597 ili elektronskom poštom na adresu lag.baranja@gmail.com, najkasnije do 26.2.2024. godine do 10 sati.

U sklopu ovog događanja, LAG Baranja također organizira i prikupljanje uzoraka suhomesnatih proizvoda proizvođača koji su se prijavili za sudjelovanje na manifestaciji “S klobasicom u Europu”. Stoga se mole ti proizvođači da se odazovu na radionicu, kao i da istog dana od 15 do 16 sati dostave uzorke svojih proizvoda pripremljenih za ocjenjivanje, gdje će ih osobno preuzeti organizator manifestacije Mario Bratulić.

Ova radionica organizira se u sklopu provedbe projekta suradnje LAG-ova “Od tradicije do brenda” i studijskog putovanja na manifestaciju “S klobasicom u Europu” koja će se održati u Svetom Petru u Šumi od 15. do 17. ožujka 2024. godine.

Detaljnije o navedenom projektu suradnje možete pročitati na web-stranici LAG-a Baranja.

(Izvor: lag-baranja.hr)