Marku Barčanu i Jeleni Stankić volonterske nagrade

Marko Barčan, dugogodišnji član, časnik prve klase i trenutni predsjednik DVD-a Kneževi Vinogradi volonter je godine, dok je Jelena Stankić, vatrogaskinja, dugogodišnja aktivna članica DVD-a Karanac dobitnica jednog od “Priznanja za volonterski angažman” u 2023. godini.

Odlučila je ovako ocjenjivačka komisija Mirovne grupe Oaza koja, osmu godinu zaredom, svečano dodjeljuje nagrade i priznanja zaslužnim volonterima s područja Baranje.

I ovogodišnja dodjela održala se povodom Međunarodnog dana volontera, koji se obilježava 5.12. U srijedu, 6.12.2023. godine, s početkom u 16:30 sati, u belomanastirskom Centru za kulturu dodijeljena je “Nagrada volonter godine” i dva “Priznanje za volonterski angažman” za 2023. godinu na području Baranje.

I dok Marko Barčan, iz opravdanih razloga, nije prisustvovao dodjeli, Jelena Stankić svoje je priznanje preuzela uživo uz potporu predsjednika DVD-a Karanac Šandora Sabo koji se prisutnima i obratio te obrazložio zašto je DVD Karanac za volontersko priznanje nominirao baš nju.

Drugo “Priznanje za volonterski angažman” dodijeljeno je belomanastircu Nikoli Opačiću.

Više o nagrađivanima možete pročitati na web-stranici Mirovne grupe Oaza.

(Izvor: oaza-bm.hr)